Stofzuigerzone.nl is een website die geheel geweid is aan het online adviseren over stofzuigers. De eigenaar van deze site is zelf 12 jaar lang werkzaam geweest bij Philips.

Ze testen zakloze stofzuigers, steelstofzuigers en zelfs kruimeldieven. Ze onderscheiden zich door niet alleen een opsomming te maken van de verschillende functies, maar ze geven ook aan wat je aan deze functie hebt.
Stofzuigerzone.nl is op zoek naar een medewerker die af en toe stofzuigers wil testen. Het huidige aanbod van stofzuigers maakt het er niet makkelijker op om een stofzuiger te vinden die bij jou past.

 

Bedrijfsmotto

De eigenaar van de site Stofzuigerzone.nl is zijn website begonnen om het kopen van een stofzuiger zo gemakkelijk mogelijk te maken. Samen met zijn zwager zijn ze begonnen met het schrijven van persoonlijke reviews over de meest populaire stofzuigers. Ze schrijven adviezen voor mensen die nog onbekend zijn met een bepaald merk stofzuiger. Elke stofzuiger heeft verschillende aspecten en iedereen is opzoek naar  een ander soort stofzuiger. Stofzuigerzone.nl heeft reviews geschreven door consumenten voor consumenten. De voor – en nadelen worden toegelicht en er wordt een eindoordeel gegeven.

Het kopen van een stofzuiger moet zo gemakkelijk mogelijk worden gemaakt

 

De reviews

Stofzuigerzone.nl geeft niet alleen reviews, ze vertellen hun beste koop voor stofzuiger, beste zakloze stofzuiger, de beste robotstofzuiger, de beste kruimeldief, een top 5 van beste steelstofzuigers, de beste stofzuigers met zak, stofzuigers voor harde vloeren, de stofzuiger voor huisdieren, de stofzuiger met een HEPA filter wanneer je last hebt van stofallergie, de beste bouwstofzuigers en ga zo maar door.

voorbeelden van reviews

 

Stofzuigers die in het dagelijkse leven worden getest

Stofzuigerzone.nl vergelijkt stofzuigers en voor hun reviews zijn zij op zoek naar een medewerker die af en toe een stofzuiger wil testen en hier zijn of haar ongezouten mening over wilt geven, met de nodige toelichtingen.

Medewerkers hebben de vrijheid om de stofzuigers te onderzoeken en in het dagelijkse leven te testen.