Hanszens en Partners

Online Werving en Selectie

KoelkastSale.nl

KoelkastSale.nlopdrachtgever koelkastsale klant sinds 2016

De website richt zich op het reviewen van allerlei soorten koelkasten zoals: inbouw, vrijstaande modellen tot de Amerikaanse koelkast. Wat de website onderscheidend maakt van de meeste andere zijn de uitgebreide reviews. Geen opsomming van alleen specificaties, maar inhoudelijk advies wat je aan zo’n functionaliteit echt hebt.

Visie van KoelkastSale.nl

Don’t find customers for your products, find products for your customers

De website maakt onderdeel uit van MirLin een Media bedrijf dat al meer review websites beheert. Bij MirLin staat kwaliteit voor op.  Adviezen en reviews moet echt toegevoegde waarde hebben voor de bezoekers.

Medewerkers krijgen de vrijheid om met hun materie deskundigheid een website binnen de bedrijfsrichtlijnen vorm te geven. Dat inspireert medewerkers en dat blijkt wel uit meerdere nominaties voor werkgever van het jaar.

KoelkastSale is gestart medio 2016 en het streven is om voor eind 2016 voor alle soorten koelkasten een top 10 te hebben.  Hiervoor wordt de specificaties, ervaringen/meningen en internationale vergelijkingstesten van  Miele, Bosch Siemens, Liebherr, Samsung  en Zanussi tot op het detail  bestudeerd. Daarna wordt de koelkast zoveel mogelijk in de dagelijkse praktijk getest.

Dit leidt tot eerlijke beoordeling en een prima uitgangspunt voor de zoektocht naar een nieuwe koelkast.

Meer info: KoelkastSale.nl

 

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerkers?

Welk talent u ook zoekt voor uw online business?  Hanszen en Partner ontzorgt van A tot Z  bij het vinden van de ideale medewerker.
Mail ons op info@hanszensenpartners.nl voor onze uitgebreide bedrijfsportfolio.

1 reactie

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2020 Hanszens en Partners

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑